juventus kleding kind 10. Anthony Martial

juventus kleding kind 10. Anthony Martial tegen Man Utd (£ 54 miljoen) Wanneer hij op het hoogtepunt van zijn krachten is, zijn er maar weinig Premier League-aanvallers beter dan Martial. Alleen al om die reden maakt hij de top 10. Hij scoorde ook 64 doelpunten in 208 wedstrijden voor de Rode Duivels, wat een zeer gezond rendement is, aangezien hij een groot deel van zijn United-carrière op de vleugel heeft doorgebracht. Als hij consistentie kan vinden, zal hij de komende jaren verder op deze lijst kruipen. Riyad Mahrez naar Man City (£ 61,02 miljoen) De ondertekening van Mahrez uit Leicester zag er onnodig uit van City, maar de Algerijn is de afgelopen 12 goedkope voetbaltenue kind maanden goed uitgekomen bij de

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*