juventus kleding farXhaka’s reactie om

juventus kleding farXhaka’s reactie om woede te verslaan Arsenal-fans Arsenal-fan verliest het op AFTV Maar hoe erg waren de dingen voor Emery achter de schermen bij Arsenal? Nou, James Olley van de London Evening Standard heeft fascinerende details gepubliceerd in een artikel van het type ‘inside story’. de informatie dat Emery de volledige controle over de kleedkamer had verloren.

Tijdens een gevecht terug van Arsenal’s Europa League-wedstrijd tegen Vitoria Guimaraes eerder deze maand, werd beweerd dat spelers grapjes maakten ten koste van Emery binnen zijn gehoorsafstand.Het heeft ook onthuld dat hij alleen zat in het privévliegtuig van het voetbalshirts kids team, diep in gedachten na de 1 van zijn kant -1 gelijkspel.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*