real madrid kinderkleding houden. « En toen

real madrid kinderkleding houden. « En toen hem naar Thierry Henry werd gevraagd, antwoordde Rooney eenvoudig: » Ja, ik denk dat Anthony op dat niveau kan zijn. « Het is zeker veel lof van Rooney en opmerkelijk gezien het feit dat hij samen met Martial speelde voor twee seizoenen, hem leren kennen als speler en persoon. Er kan weinig twijfel over bestaan dat Martial rauw talent in overvloed heeft en dat liet hij zien tijdens zijn debuutcampagne op Old Trafford. Of Mourinho er goed in is om hem te behouden gelukkig valt echter nog te bezien en de opmerkingen van zijn agent voetbalshirt baby met naam zijn niet bepaald veelbelovend.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*