voetbalshirt ronaldo kind Leonidas Stergiou

voetbalshirt ronaldo kind Leonidas Stergiou (FC St Gallen & Zwitserland) – 1710 minuten De 17-jarige centrale verdediger maakt naam in Zwitserland en helpt St. Gallen naar de derde plaats in het klassement. Orkan Kokcu (Feyenoord & Turkije) – 1756 minuten Holland is zeker een plek voor jong talent om te gedijen, met Kokcu die al in 2019/20 14 optredens maakte in de Eredivise, ondanks de strijd van Feyenoord.8. Jadon Sancho (Borussia Dortmund & Engeland) – 1757 minuten Een speler die we allemaal heel goed kennen. Als een van de beste spelers van de Bundesliga en een voetbalshirts sale vaste waarde voor Engeland, speelt Sancho op een niveau ver boven zijn jaren.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*