barcelona shirt met eigen naam Xavi is een

barcelona shirt met eigen naam Xavi is een van de beste spelers die Barcelona ooit heeft voortgebracht. De legendarische middenvelder sloot zich in 1991 als 11-jarige aan bij de club en studeerde af aan La Masia in 1997, voordat hij zijn Barca-debuut maakte in 1998.

In de komende 17 seizoenen zou Xavi 767 wedstrijden voor de club maken en zichzelf vestigen als een van de beste middenvelders aller tijden. Toen hij in 2015 naar Al-Sadd vertrok, verliet hij een Barcelona-legende. Messi stuurt een cadeau naar Dortmund wonderkid , MoukokoShakira’s reactie op Liverpool 4-0 Barca Hoogst betaalde managers ter wereld voetbaltenue kind met eigen naam Maar realiseerden zijn coaches bij La Masia

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*